De Merlot met een eigen label

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen: Vul uw gegevens in

Merlot met eigen etiket

De Merlot wijn wordt gemaakt door Hugh Ryman in de Minervois. De wijnen (die u kunt voorzien van een eigen etiket) worden geproduceerd door Celliers Jean d’Alibert, dat werd opgericht in 1953. Celliers Jean d’Alibert ligt 20 km ten zuiden van Carcasonne en 35 km ten noorden van Narbonne. De Merlot wijnen worden verbouwd op een kalkhoudende ondergrond nabij Carcasonne, veelal op de zuidhellingen van dit pittoreske landschap. Het klimaat is mediterraan met Atlantische weersinvloeden.

Uw eigen etiket

De Merlot wijnen kunnen worden voorzien van een eigen etiket. U kunt er voor kiezen om zelf een wijnetiket te ontwerpen of u laat onze grafische specialisten een etiket voor u ontwerpen met bijvoorbeeld een foto, bedrijfslogo of een leuke tekst. Deze heerlijke Merlot wijn is leuk om te krijgen en om te geven aan bijvoorbeeld uw zakelijke relaties, klanten of personeel. Een uniek relatiegeschenk!

Vraag uw offerte aan

Specificaties Merlot 

Blend
100 % Merlot (Download de wijnomschrijving)

Smaken
Een heerlijke sappige, rode wijn van de Merlot druif. De wijn is intens paarsrood en heeft in de geur tonen van kersen, kruiden en vruchten. De wijn heeft mooi ontwikkelde tannines en een uitgebalanceerde afdronk waarin de smaak van onder meer kersen en aardbeien nog lang aan blijft houden.

Wijn & Spijs
Heerlijk om zo te drinken. Bij (geroosterd) vlees. Door zijn soepele smaak breed inzetbaar.

Vinificatie
De druiven worden met de hand geplukt. De druiven ondergaan een koude maceratie alvorens geperst te worden. Fermentatie gebeurt op droesem. Koude gisting. Lange maceratie om alle aroma’s van de druiven te verkrijgen. 20% van de wijn rijpt in eikenhouten vaten.

TIP: Leuk om cadeau te doen in combinatie met de witte Chardonnay met eigen etiket in een kistje met houtwol en een kaartje!

Bestel direct!

Flesvoorbeelden

 

Twitter