Chardonnay met een eigen label

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen: Vul uw gegevens in

Chardonnay met eigen etiket

De Chardonnay wijn met eigen etiket wordt gemaakt door Hugh Ryman in de Minervois. De wijnen worden geproduceerd door Celliers Jean d’Alibert, dat werd opgericht in 1953. De wijn heeft gerijpt op houten vaten. Daarmee probeert de wijnmaker rijpheid en een volle smaak toe te voegen. Celliers Jean d’Alibert ligt 20 km ten zuiden van Carcasonne en 35 km ten noorden van Narbonne. Het klimaat is mediterraan met Atlantische weersinvloeden.

Een eigen etiket

Ontwikkel wijn met een eigen label op uw geheel eigen wijze. Het is mogelijk om een etiket bij ons aan te leveren. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar onze pagina met eigen etiketten en specificaties. U kunt er echter ook voor kiezen om de wijn met eigen etiket door ons te laten ontwerpen. Onze studio ontwikkelt kosteloos een eigen label voor u. Ideaal om te schenken bij bijvoorbeeld de bedrijfsborrel of als relatiegeschenk! 

Blend
100 % Chardonnay (Download de wijnomschrijving)

Smaken
Een modern gemaakte Chardonnay uit Zuid Frankrijk. De wijn heeft een geelgroene kleur en aroma’s van witte perzik, honing en amandelen. De smaak is fris vol, met een lange, subtiele afdronk.

Wijn & Spijs
Past bij lichte voorgerechten. Ideaal bij vis en wit vlees. Gaat tevens perfect samen bij oosterse gerechten.

Vinificatie
De druiven worden met de hand geplukt. De druiven ondergaan een koude maceratie alvorens geperst te worden. Fermentatie gebeurt op droesem. De Chardonnay uit de Minervois wordt beschouwd als de beste van de Languedoc-Roussillon. Subtiele rijping op hout

TIP: Leuk om cadeau te doen in combinatie met de rode Merlot met eigen etiket in een kistje met houtwol en een kaartje!

Bestel direct!

Flesvoorbeelden

 

Twitter