De Champagne met eigen etiket

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen: Vul uw gegevens in

Champagne met eigen etiket

Het belangrijkste onderdeel van Champagne met een eigen etiket is dat het wijnetiket een chique, mooie uitstraling blijft houden. Een wijnetiket dat bij een fles van deze statuur hoort. Onze ontwerpstudio ontwerp kosteloos een etiket voor uw champagne met eigen logo.

Champagne met logo

Schenk een fles met deze fantastische wijn aan collega's of relatie's. Men zal doorhebben dat zou een kwalititief hoogwaardig product ontvangen en u schenkt een prachtig cadeau waar iedereen trots op is. Voor de specificaties van het champagne etiket verwijzen wij u graag door naar onze etiketpagina

Land: Frankrijk
Herkomstgebied: Champagne

Blend: Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier (Download de smaakomschrijving)

Kleur: Strogele kleur
Geur: Fris fruitig
Smaak: Vol van smaak, met een sterke impressie van brood en een zachte mousse

Helene Delhery, opgericht in 1962, heeft als coöperatie de controle over 800 ha wijngaard in de Champagnestreek. Van deze wijngaarden hebben 22 de status Premier Cru en 10 behoren tot de categorie Grand Cru. Slechts 350 ha,waaronder deze verschillende crus, leveren de druiven voor het merk Helene Delhery. 

Een bleek gele kleur met een fijne mousse. In de neus geur van wit fruit zoals appel en peer. In de mond een delicate, volle smaak met een prettige frisheid.

Bestel direct!


Flesvoorbeelden

 

Twitter